DESIGN ♥
Min mening om kroppen. (ScarsFades)

Min mening om kroppen.

11.06.2013, kl.13:23 × 4 Kommentarer

Hei hei.

Jeg tenkte å ta opp dette temaet siden det er så veldig fokus på hvordan kroppen skal se ut på denne tiden av året, så her kommer mine meninger.

Jeg mener dette er bare tull å være så fokusert på kroppen sin eller alt dette med å få drømme kroppen din. Nå må dere huske at vi alle har forskjellige kroppsformer og muskelatur bygning. Så man klarer aldri å se helt lik ut som drømmekroppen som de kaller det. Vi burde alle være fornøyd med våres kropper, tenk det er folk som ikke kan gå eller har andre problemer som dem ikke kan få fikset på, så vær fornøyde. Dessuten liker vi forskjellige kropper, som betyr det er alltid noen som vil syntes du er perfekt, det er alltid noen som vil se opp til deg.


Det jeg mener er viktig, Ikke tenk så mye på kroppen, tenk mer på å ha det morro og gå i klær som du føler deg vel i. Du kan gjerne trene i vei, men ikke gjør det for andre sin skyld, gjør det for din egen del og for at det skal være morro! Selv hvor mye du hater kroppen din, gå i shorts, singlet eller kjoler forde ute i solen. Du vil etter hvert føle deg mye bedre og du vil faktisk finne ut at det ikke er så ille.

Så alt dette kropps presset syntes jeg er for jævlig, for vi kan ikke alle se like ut, kroppene våre er forskjellige og dermed har hver sine fasonger og størrelser!

Jeg bryr meg ikke lengre hva andre mener om min kropp, jeg prøver å være så fornøyd jeg kan meg selv, og prøver heller å gjøre ting som får meg til å føle meg glad og som gjør at jeg får bedre selvtillit.

Det jeg gjør for å få bedre selvtillit er gå i klær jeg liker, være mye i sola for det får meg til å føle meg tynnere, gå/jogge ekstra lange turer med hundene min for å få bedre kondis sånn at jeg orker mer i hverdagen, ha det gøy, godta deg selv for den du er.

Hva er deres mening om kroppen?

Er noen av dere enige om hva jeg mente?


Sandrachan ~

11.06.2013 - 14:00

er enig med deg :) er ganske missfornøyd med min egen kropp selv, men jeg bryr meg ikke om andre er det.RaversSpeech

11.06.2013 - 15:42

elsk <3nnugg

11.06.2013 - 16:48

Enig med deg.

Det er fint å vite at du ikke sliter psykisk fordi du tenker at det er noe galt med utseendet ditt, og at du klarer å være fornøyd med det istedet. Har hele tiden tenkt at du er nydelig. ^^Nimrod

11.06.2013 - 19:16

Enig i... alt egentlig :)Skriv en kommentar her:© Designet av Renate Morell

Om meg


Navn: Pastel Candy
Alder: 17år, Bosted: Vassås

Jeg er ei jente som drømmer seg vekk fra virkeligheten, ei som ikke vil se den, fordi den er så vond og jeg er sårbar. Jeg prøver å forstå, men det er noe som ikke stemmer for meg.

hits