DESIGN ♥
Er ikke flink til det. (ScarsFades)

Er ikke flink til det.

12.06.2013, kl.17:44 × 5 Kommentarer

Hei hei.

Tusen takk for alle tilbake meldingene jeg fikk for det forrige innlegget mitt, unnskyld at jeg ikke klarer å svare på de. Jeg sliter virkelig med å utrykke meninger og er redd for å bli mistforstått. Det tror jeg fler av dere også sikkert har opplevd. Men jeg vil si det at dere som sendte meg de kommentarene gir meg mot nok til å prøve å forsette og ikke gi opp så lett.

Jeg selv begynnte med selvskading når jeg var 12år. Men da var det selvfølgelig ikke så ille enda, men verre ble det spesielt etter mamma gikk vekk...  da var jeg 15år. Jeg husker jeg klarte å la være å kutte meg selv etter mamma fikk vite det og jeg så hvor skuffet hun ble, å det var vel i midt i eller slutten av 7.klasse og da var jeg 13år.

Men jeg gjorde jo andre ting, for eksempel jeg slet jo med anorexia, det var helt jævlig når det var på det værste, jeg trente 6 timer hver dag og gjorde alt for å unngå å spise, jeg veide 37kg... å dette var i 7.klasse. Jeg begynnte å klare å spise igjen i slutten av 8.klasse. Men jeg hadde aldri hatet kroppen min så mye som da, jeg hatet alt og hver eneste kroppsdel. Tenkte all mat som fett og tenkte jeg blir feit. Gråt nesten hele tiden fordi jeg spiste. Jeg sliter forsatt med tankene, for anorexia blir man aldri helt kvitt, den vil alltid være der. Det er bare at jeg må lære meg å leve med det og kontrollere det. Men jeg blir utrolig lett påvirket og tar til meg veldig lett ting som har med vekten, utseendet mitt og sånn. Nå er jeg akkurat innenfor normalvekten og veier 51,5kg. For meg er det sinnsykt mye...

Men jeg sliter forsatt med selvskading, men det skjer mye skjeldnere enn før, jeg husker ikke hvor ofte det var på det værte, men hvet det var allt for ofte. Jeg fulgte ikke så mye på hvor ofte jeg gjorde det, jeg gjorde det hver gang jeg trengte det. Men det var etter mamma gikk vekk at selvskadingen min kom tilbake for alvor og sliter enda...


Helen

12.06.2013 - 21:22

Alt blir bra til slutt! :) Bare stå på <3nnugg

12.06.2013 - 22:11

Tenker hele tiden hvor flink du er som prøver og klarer å holde unna tankene dine. Det at du har kommet deg innenfor normalvekten er kjempebra for da legger du et grunnlag for framtiden. Du må på en måte gjøre det normalt for deg å ha den vekten.

Du trenger ikke ta til deg noe stygt når du er så nydelig. ^^scarsfades

13.06.2013 - 00:42

Helen: Tusen takk, håper det <3scarsfades

13.06.2013 - 00:43

nnugg: Tusen takk <3Psykiisk

13.06.2013 - 16:51

Varme klemmer og tanker til deg fra meg <3Skriv en kommentar her:© Designet av Renate Morell

Om meg


Navn: Pastel Candy
Alder: 17år, Bosted: Vassås

Jeg er ei jente som drømmer seg vekk fra virkeligheten, ei som ikke vil se den, fordi den er så vond og jeg er sårbar. Jeg prøver å forstå, men det er noe som ikke stemmer for meg.

hits