DESIGN ♥
Travle dager (ScarsFades)

Travle dager

20.06.2013, kl.15:17 × 2 Kommentarer

Hei hei.

I det siste har det skjedd utrolig mye for meg, altså for det meste bare positive ting. Derfor har det blitt lite blogging, men skal fortelle kort om hva som har vært i denne uka.

På mandagen var jeg med kjæresten min på band øving, men så ble jeg litt rastløs og stakk avgårde til noen venner i Hof, på vei dit traff jeg noen kjente, så satt jeg på med dem fram til Hof sentrum. Så var jeg med vennegjengen min i Hof, vi hadde det utrolig koslig. Det endte med at Malin overnattet til tirsdagen.

På tirsdagen dro vi til Hof skole siden det var noen som lurte på om vi ville komme dit. Det var utrolig uvandt å være der når jeg ikke går på skole mer. Men det var gøy å være med vennene mine og møte på gamle lærerne mine. Så overnattet Ida og Malin over til onsdagen.

På onsdagen ble det til at Ida og Malin måtte være litt alene hjemme hos meg, siden jeg måtte avgårde for å kjøpe noen klær jeg kunne ha på meg til skole avslutningen til Ida. Når vi kom tilbake ble det fort med skifting og kjøre veninnene mine hjem og kjøre pappa til Holmestrand. Så dro vi hjem til meg igjen siden jeg måtte sminke meg. Etter det dro vi avgårde til skole avslutningen, det var koslig.

Idag hvet jeg enda ikke hva som er planene, men det jeg hvet er at jeg skal være med kjæresten min idag <3

Hva har dere gjort i det siste?


Hitoro~

20.06.2013 - 17:52

Hørtes ut som du har hatt det koselig og travelt ^^

Liker å ha det tarvelt for da får jeg aldri sjansen til å tenke på grufulle ting^^scarsfades

20.06.2013 - 18:53

Hitoro~: Ja, det har vært veldig koslig <3 Liker å ha det travelt jeg og, for det hjelper for meg også c:Skriv en kommentar her:© Designet av Renate Morell

Om meg


Navn: Pastel Candy
Alder: 17år, Bosted: Vassås

Jeg er ei jente som drømmer seg vekk fra virkeligheten, ei som ikke vil se den, fordi den er så vond og jeg er sårbar. Jeg prøver å forstå, men det er noe som ikke stemmer for meg.

hits