DESIGN ♥
noe av det. (ScarsFades)

noe av det.

01.07.2013, kl.12:47 × 5 Kommentarer

Jeg er så usikker på meg selv, selvtilliten min er så liten. Det er få som liker meg, jeg hvet ikke hvorfor. Jeg har aldri gjort noe galt, det eneste jeg har gjort er mot meg selv.

Jeg har gått lengre og lengre inn i mørket, stemmer har kommet å sagt ting, hvet ikke helt hvor de kom fra, var det meg? Alene var jeg om nettene, tårene rant nedover skinnet, hva har jeg gjort? Ja, kanskje det var noen til stede, men alikevel var jeg alene. Gjemte meg der ingen kunne se, fant den skinnede tingen fram, så på det renne. Fjern var jeg, mente ikke noe mot noen andre, det var meg selv jeg straffet, jeg likte det. Jeg ville vekk fra jorden men samtidig ikke. Det var noe, noe som stoppet meg. Jeg skadet meg ikke for å dø, det var for å føle smerten, den fikk meg til å føle meg levende, fikk meg til å vite at jeg forsatt var til stede.

Når jeg gikk på skolen å ble mobbet, visste lite dem som gjorde det hvor ødelagt jeg var fra før av. De visste ikke om probleme som var hjemme, de probleme jeg hadde slitet med fra jeg var liten. Likevel sa jeg ikke ifra, hvet ikke hvorfor, kanskje fordi jeg hadde holdt et løfte om å ikke si noe til noen.

Det er mye jeg har opplevd, tre ganger har jeg prøvd på selvmord, men mislykkes. Dere tenker sikkert stygt om meg siden jeg sier dette, men det er sant. Jeg ble skuffet når jeg ikke klarte det, men slet med masse smerter lenge. Jeg hvet ikke helt hva jeg skal si der... det er så mye mer, mye mer dere ikke hvet...


Psykiisk

01.07.2013 - 16:30

Du er sterk som deler dette! <3anonym

02.07.2013 - 22:02

det innlegget skriver du i mange innlegg. masse av det samme. så vi har fått med oss at du sliterHeidi

02.07.2013 - 23:03

Du er sterk! Du kommer deg gjennom dette, jeg har tro på deg! Du virker som en fantastisk jente, du fortjener virkelig ikke noe vondt. Jeg håper virkelig at du klarer deg, og snart innser at du faktisk har en mening og en plass i verden, uten deg hadde alt vært annerledes. Ingenting hadde vært det samme. Jeg har hatt mange like følelser, jeg har ikke vært der du er. Men jeg har vært nede på bunnen, alt var galt. Kroppen min, ansiktet mitt, den jeg var. Ting blir bedre. Selvtilliten min er fortsatt langt nede, enn jeg innser mer og mer for hver dag som går, at jeg faktisk kan være glad. Være positiv til meg selv. "If you try hard enough, you will succeed". Musikk for meg er det eneste som klarer å styre unna vonde tanker og følelser. Bring me the horizon's nye album "Sempiternal" har fått meg gjennom mye dritt. Jeg håper du klarer å finne lykken, og det positive med livet. Jeg vet hvor vanskelig det er å faktisk finne en grunn til å eksistere, når ingenting positivt skjer. Du vil bare gi opp, men det er en varig løsning for et midlertidig problem. Ting blir bedre, jeg lover deg. Snakk med noen, hvem som helst, hvis du ikke har noen å snakke med, snakk med meg.

Jeg ønsker deg alt godt, selvom jeg ikke kjenner deg. Du betyr verden for noen, og du har så mange ting å se frem til når du blir lykkelig. Det finnes et godt liv for alle, du må bare fortsette å lete, så vil du også få det bra. Gjør en forandring. Ting vil bli bedre. Stay strong, du er verdt det.malinsdagbok

02.07.2013 - 23:47

Vennen, du er kjempe sterk ! Jeg er så utrolig stolt over deg og jeg vet du vil klare dette. stay strong, loveu<3scarsfades

04.07.2013 - 19:20

anonym: Du trenger ikke å lese dem, men jeg får det ut på den måten..Skriv en kommentar her:© Designet av Renate Morell

Om meg


Navn: Pastel Candy
Alder: 17år, Bosted: Vassås

Jeg er ei jente som drømmer seg vekk fra virkeligheten, ei som ikke vil se den, fordi den er så vond og jeg er sårbar. Jeg prøver å forstå, men det er noe som ikke stemmer for meg.

hits