DESIGN ♥
ScarsFades -

Endelig kommet hjem med Psycho!

23.06.2013, kl.23:04 × 7 Kommentarer

Hei hei.

Som dere hvet så dro vi helt til Ølen for å hente Psycho. Det var slitsomt å sitte så lenge i bilen, men det var helt værdt det! Vi måtte jo ta en pause før vi kom fram. Når vi kom fram var det flere kinesiske nakenhunder der, han hadde tatt med foreldrene hans og den ene broren hans. Han var jo så grei å møtte oss ett sted sånn at det ble 1-2 timer kortere tur.

Når jeg så Psycho ble jeg jo bare så forelsket i han, han var jo bare så nusselig!

Etter vi hadde hentet han så kjørte vi videre til Eira som bor i Sauda, så overnattet vi der. Det var utrolig koslig å få møte Eira igjen, har savnet henne så utrolig mye. Psycho fikk hilst ordentlig på Teddy og Rex mens vi var der, og hunden til Eira og dem som heter også Teddy. Teddy og Rex tokk det veldig fint, selv når Psycho løpte rundt som en tulling og hoppet på dem. Jeg fant ut at Psycho er en skikkelig kose gutt og han ville helt bare være på fanget hele tiden.

Psycho er også utrolig flink og har sagt ifra hver gang han skulle ut å gjøre noe.

Idag på morgen idag begynte vi å dra hjemover, Psycho bare sovnet i fanget mitt. Jeg sov for det meste av sove turen hjem jeg og siden jeg hadde sovet så dårlig i natt, på grunn av at Psycho ville helst ligge sammen med meg og Darkrai i natt, men det kunne han ikke, siden han er jo så liten og det er tryggest for han inni buret. Vi tokk en liten spise pause på vei, da ble det burger og soft is.

Når vi kom hjem var Psycho bare super glad og hoppet rundt og var stor fornøyd. Så ikke lenge etter skulle Darkrai på band øving, meg og Psycho ble med, da fikk Psycho hilset på gjengen der borte, men han likte ikke den høye musikken, så jeg tokk meg en tur med Psycho til Hof sentrum og møtte Ole. Men så ble for kaldt for Psycho så jeg måtte ringe Darkrai for å bli kjørt hjem igjen. Så nå sitter jeg her sammen med lille Psycho som har sovnet etter å ha spurtet rundt i rommet mitt.

Her er det litt bilder fra igår og idag:

Kjører vi avgårde for å hente Psycho <3

Colaaaa :3

Se så liten han er :3

Her er broren til Psycho <3

De er superkosene <3

Psycho sovnet på fanget mitt på vei til Eira <3

Søte små poter <3

Ut på tur hele gjengen <3

Hei!

Darkrai og meg <3På vei hjemover, å se det er forsatt is på vannet XD

Dette var noen av bildene, tenkte det ble for mye å legge ut alle :3

Hva syntes dere om Psycho?

Hva syntes dere om bildene?

7 Kommentarer

Nytt familie medlem imorgen!

21.06.2013, kl.17:16 × 12 Kommentarer

Hei hei ♥

Imorgen blir det en stor dag! Vi skal hente ett nytt familie medlem. Grunnen til at jeg skal få meg en hund til er fordi, de to som vi har her i huset har jeg blitt veldig allergisk for, så pappa har tatt over de to så lenge. Jeg hvet ikke om han kommer til å bestemme seg for å beholde dem, men det får han velge.

Rasen jeg valgte er allergivennlig og heter Chinese Crested.

Jeg har tenkt til å kalle den søte gutten for Psycho <3

her er et bilde av han :)

''jeg har ikke tatt dette bildet''

Er han ikke søt?

12 Kommentarer

Do you wanna play?

22.05.2013, kl.00:16 × 1 Kommentar

Teddy er såååååå søt :3 Goshamei !!

Hva syntes dere om bildene?

1 Kommentar

Om meg


Navn: Pastel Candy
Alder: 17år, Bosted: Vassås

Jeg er ei jente som drømmer seg vekk fra virkeligheten, ei som ikke vil se den, fordi den er så vond og jeg er sårbar. Jeg prøver å forstå, men det er noe som ikke stemmer for meg.

hits