DESIGN ♥
ScarsFades -

Sporty Cats

30.04.2013, kl.15:23 × 1 Kommentar

Sånn er trenings programmet til kattene våre ;) Hehe, neida. Men søtt <3

1 Kommentar

darkness takes over again...

29.04.2013, kl.20:43 × 1 Kommentar

hei, jeg hvet ikke akkurat hva jeg skal skrive i dette innlegget eller helt hva jeg vil si, men jeg er langt nede innvendig nå. Jeg er så redd, forvirret, trist og masse mer inni meg. Jeg hvet ikke hva jeg skal tenke eller si egentlig, mørket kommer tilbake, jeg kan ikke noe for det. Ingen skal ha noe skyld i dette, okey? Det er noe med meg, noe som ikke stemmer, det er noe som er feil..

Planene har enda ikke stoppet inni hodet mitt, de forsetter, de vil ikke stoppe. Jeg er ikke redd for å utføre det lengre, jeg har holdt det så lenge i meg nå at det har lagret seg inni meg, jeg skjenner det presser og det gjør vondt. Jeg hvet hvor jeg kan gjøre det og hvordan jeg kan gjøre det uten at noen kan stoppe meg. Det er det som gjør meg så redd, at det er så alt for lett. Jeg er svak..

Hele tiden har jeg lyst til å gråte, slå i veggen, slå hodet i veggen, finne fram bladet igjen, jeg føler jeg fortjener det, men det er også fordi jeg takler ikke min fortid. Fortiden vil ikke bli borte uansett hva dere gjør, de er vonde og jeg er allerede død på innsiden. Innvendig har jeg gitt opp for lengst, det ser kanskje ikke sånn ut fra utsiden.. Jeg føler meg egentlig bare i veien, jeg er rett å slett en byrde for alle rundt meg.

Jeg har det så jevla vondt inni meg nå, vil skrike men kan ikke. Det er ingen vei ut av dette mer, jeg er på bunnen av mørket og nå venter bare mørket på den rette tiden til å ta seg med meg. Jeg vil ikke ha hjelp mer, ser ingen grunn til det, ingen ting av det har hjelpet hittil, har bare blitt værre med tiden... det er ingen vits i å håpe mere, for det sluknet for lenge siden...

...

1 Kommentar

Nutrilett

29.04.2013, kl.19:35 × 2 Kommentarer

http://distilleryimage0.s3.amazonaws.com/a60544d0b0c311e29cc922000aaa090c_7.jpg

http://distilleryimage10.s3.amazonaws.com/29e4cd70b0f111e2aaa222000a1fb843_7.jpg

http://distilleryimage7.s3.amazonaws.com/96f3ae36b0f111e2bd9a22000a9f14ba_7.jpg

http://distilleryimage10.s3.amazonaws.com/24d28ef2b0f211e28d6622000a1fbc43_7.jpg

Den shaken er ikke akkurat det beste jeg har smakt, det smakte som papp og mel. haha, men forventet meg noe slikt av noe sånt ja, men kommer nok ikke tili å kjøpe den shaken igjen nei, holder meg til barene og det andre c:

Viss dere lurer er så er det sånn kostholdet mitt er:

Et sunt og variert kosthold kombinert med mosjon  er viktig enten du ønsker å gå ned i vekt eller å holde vekten!  Nutrilett har en rekke måltidserstattere som er fine å bruke i kombinasjon med et fornuftig kosthold.

Nutrilett måltidserstatter er Hunger Control bars og smoothie og vår Eat Well Pasta. Disse smaker godt og inneholder alle vitaminer og mineraler du trenger. Les mer om våre måltidserstattere lenger ned på siden.

Erstatter du 2 av dagens måltider med en Nutrilett måltidserstatter kan dette hjelpe deg ned i vekt!

Har du vært borti sånt kosthold før?

2 Kommentarer

He stopped running.

29.04.2013, kl.09:27 × 3 Kommentarer

Når jeg leser denne teksten begynner jeg å gråte, den er så trist..

3 Kommentarer

God morgen

29.04.2013, kl.09:24 × 0 Kommentarer

Hei hei alle sammen, nå er det vel en times tid siden jeg sto opp.

Snart ut på tur med Teddy gutten min og pappa med Rex, det blir kos. Åja, siden det er mandag idag så begynner det sunne kostholdet mitt igjen, men denne uka er jeg streng mot meg selv, ingen små ting å ete på nå nei! hehe, også tenkte jeg nå bare litt usunt på lørdager, ikke noe mer. Ellers tar det jo evigheter å komme til målet mitt! Det blir også masse små og lange turer med Teddy gutten min.

Hva skal du idag da?

0 Kommentarer

Mjau

28.04.2013, kl.12:53 × 3 Kommentarer

Hva syntes dere om dagens inspo?

3 Kommentarer

not so easy to forget

28.04.2013, kl.12:36 × 5 Kommentarer

Jeg jobber med meg selv hver dag for å glemme min fortid, ivertfall det meste av den og da tenker jeg på det vonde.. Men det er så vanskelig å skyve fortiden vekk, den er der og vil alltid være der. Jeg kan aldri få endret på den eller slettet noe av det.

Hver dag gjør det vondt i arrene mine, det skjennes mange ganger ut som det er i skjellettet jeg har vondt i, hvordan kan jeg unngå tankene da? Jeg ser stadig ned på kroppen min, der jeg ser alle mine arr. Jeg husker sirka hver eneste dag av dem, høres rart ut men ja.. Når jeg stryker meg selv nedover armen eller beinet så skjenner jeg arrene nedover, noen går innover og noen buler utover.. føler meg stygg.

Nå nermer det seg sommeren, noe alle gleder seg til. Men ikke jeg da, jeg gruer meg. Jeg hvet hva som kommer til å skje, for det har jeg allerede opplevd når jeg har gått i T-skjorte at jeg føler meg dømt, folk ser på meg, de tenker jeg vil ha oppmerksomhet osv. Men hva skal jeg gjøre da?! Arrene mine er der for alltid og ja jeg hvet mange av dem er ganske så stygge, men vil dere at jeg skal pakke meg inn for resten av livet? Det er derfor jeg har begynt å drite i det nå, jeg går i hva jeg vil når jeg vil, jeg må venne meg til tanken at arrene forblir der for alltid.

Men forsatt gruer jeg meg til sommeren, tanken på å gå i shorts osv.. jeg hvet folk kommer til å dømme meg..

5 Kommentarer

Dagen idag ( BILDER )

28.04.2013, kl.04:15 × 3 Kommentarer

Startet dagen med en tur med hundene.

Så dro vi bort en tur til Darkrai, så fikk jeg lånt dusjen og sånt.

Så avgårde til Store søss, det var kjempe koslig <3

Seinere på kvelden når vi kom hjem ble det film, pc, vaske Teddy og slappe av <3

Hva har dere gjort idag?

3 Kommentarer

I love you to the moon and back

27.04.2013, kl.03:21 × 3 Kommentarer

Har ikke så mange bilder av oss enda, men det kommer. Jeg elsker kjæresten min utrolig høyt å han får meg til å føle meg så utrolig trygg, og han får meg til å glemme alle problemene for en stund. Jeg klarer å nyte tiden som er akkurat nå og bare kjenne gleden. Det er så utrolig lenge siden jeg har følt meg sånn jeg gjør nå, jeg føler meg lykkelig og håpet er større en den noen gang har vært!

Jeg elsker dette bildet, men det er vel fordi jeg elsker å holde i hånden hans, det er betryggende og jeg får en følelse av at ingen ting kan gjøre meg noe vondt. Jeg har på en måte aldri lyst til å slippe hånden hans. Jeg har troen på vår kjærlighet til hverandre, jeg har troen på at den skal vare evig. Akkurat nå kan jeg ikke klare å tenke meg en framtid uten deg, jeg vil ha deg der sånn at vi kan lage fine nye minner sammen. Jeg kunne sittet å skrevet i evigheter, men bør nok avslutte med tanke på at dere lesere skal orke å lese dette, hehe.

3 Kommentarer

Alene

26.04.2013, kl.15:51 × 1 Kommentar

Alene

Alene hjemme eller et annet sted, da min værste side kommer fram, en side jeg kjemper imot. Men som oftest faller jeg langt nede i mørket. Jeg har ikke lenger noe å si eller mene, mørket har tatt fatt i meg og slipper ikke med det første. Det slipper alle stemmene inn i hodet mitt, de sier ting som jeg ikke vil høre, den ene vil at jeg skal dø, den andre stiller spørsmål, den tredje ber meg om å gjøre ting og den siste er den jeg kaller håpet som prøver å komme fram til ordet men blir bare dyttet vekk av de andre.

Tankene er for fullt nå, det er for seint, mistet kontrollen, fristelsene kommer mer og mer fram, tankene om å dø blir alt for sterke. Klarer ikke å tenke på noe annet, tårerne renner for jeg hvet jeg ikke klarer å kjempe imot, jeg er for svak og tar imot alt stemmene sier til meg. Jeg skriker, men ingen kan høre. Alt stopper opp til det ikke er jeg som har kontrollen over kroppen mer, jeg har mistet den, ja kontrollen. Slår i veggen, slår hodet i veggen, klorer opp ansiktet og slenger alt i veggene av det som er nær meg.

Plutselig blir alt helt stille for meg, mine følelser er ikke der lengre, de har gitt opp og dratt. Hva skal jeg gjøre, sitter der med mitt tomme blikk uten noen følelser og håpet er borte. Plutselig leter jeg frebrilsk etter alt mulig som er skarpt eller skadelig, jeg gir meg ikke før jeg finner det.

Nå sitter jeg her, det er for seint å stoppe meg for det er allerede for seint, det er gjort. Jeg ville jo bare få ut det onde inni meg.. Jeg våkner til meg selv igjen, ser meg rundt. Tårene begynner å trille og vil ikke stoppe. Det eneste jeg kan se er alt blodet som renner ut av mine kutt, sengen er full av blod, blod dammer på gulvet og litt oppover veggene er det blod flekker. Ser tomme pille brett rundt meg, jeg er svimmel, fjærn, i ubalanse, vondt i magen, kvalm osv..

Nå sitter jeg med en avslappende følelse i kroppen, stemmene er borte, jeg er alene igjen, mørket har dratt.. men jeg sitter igjen med dårlig samvittighet og skamfølelse inni meg, jeg hvet innerst inne at jeg er svak, er redd av tanken at jeg prøve selvmord men failet, jeg er glad for at jeg failet på en måte, for jeg har forsatt et lite håp inni meg som kjemper om å bli større.

Unnskyld viss dette ble for mye, men dette har hendt meg flere ganger... bare 2 ganger har det skjedd at jeg har prøvd på selvmord, men de andre gangene har det vært for å få ut monstrene inni meg.. det er vanskelig å forklare, men nå fikk dere vite mer om tanke gangen når det skjer der å da..

 

1 Kommentar

Om meg


Navn: Pastel Candy
Alder: 17år, Bosted: Vassås

Jeg er ei jente som drømmer seg vekk fra virkeligheten, ei som ikke vil se den, fordi den er så vond og jeg er sårbar. Jeg prøver å forstå, men det er noe som ikke stemmer for meg.

hits