DESIGN ♥
ScarsFades -

Endelig kommet hjem med Psycho!

23.06.2013, kl.23:04 × 7 Kommentarer

Hei hei.

Som dere hvet så dro vi helt til Ølen for å hente Psycho. Det var slitsomt å sitte så lenge i bilen, men det var helt værdt det! Vi måtte jo ta en pause før vi kom fram. Når vi kom fram var det flere kinesiske nakenhunder der, han hadde tatt med foreldrene hans og den ene broren hans. Han var jo så grei å møtte oss ett sted sånn at det ble 1-2 timer kortere tur.

Når jeg så Psycho ble jeg jo bare så forelsket i han, han var jo bare så nusselig!

Etter vi hadde hentet han så kjørte vi videre til Eira som bor i Sauda, så overnattet vi der. Det var utrolig koslig å få møte Eira igjen, har savnet henne så utrolig mye. Psycho fikk hilst ordentlig på Teddy og Rex mens vi var der, og hunden til Eira og dem som heter også Teddy. Teddy og Rex tokk det veldig fint, selv når Psycho løpte rundt som en tulling og hoppet på dem. Jeg fant ut at Psycho er en skikkelig kose gutt og han ville helt bare være på fanget hele tiden.

Psycho er også utrolig flink og har sagt ifra hver gang han skulle ut å gjøre noe.

Idag på morgen idag begynte vi å dra hjemover, Psycho bare sovnet i fanget mitt. Jeg sov for det meste av sove turen hjem jeg og siden jeg hadde sovet så dårlig i natt, på grunn av at Psycho ville helst ligge sammen med meg og Darkrai i natt, men det kunne han ikke, siden han er jo så liten og det er tryggest for han inni buret. Vi tokk en liten spise pause på vei, da ble det burger og soft is.

Når vi kom hjem var Psycho bare super glad og hoppet rundt og var stor fornøyd. Så ikke lenge etter skulle Darkrai på band øving, meg og Psycho ble med, da fikk Psycho hilset på gjengen der borte, men han likte ikke den høye musikken, så jeg tokk meg en tur med Psycho til Hof sentrum og møtte Ole. Men så ble for kaldt for Psycho så jeg måtte ringe Darkrai for å bli kjørt hjem igjen. Så nå sitter jeg her sammen med lille Psycho som har sovnet etter å ha spurtet rundt i rommet mitt.

Her er det litt bilder fra igår og idag:

Kjører vi avgårde for å hente Psycho <3

Colaaaa :3

Se så liten han er :3

Her er broren til Psycho <3

De er superkosene <3

Psycho sovnet på fanget mitt på vei til Eira <3

Søte små poter <3

Ut på tur hele gjengen <3

Hei!

Darkrai og meg <3På vei hjemover, å se det er forsatt is på vannet XD

Dette var noen av bildene, tenkte det ble for mye å legge ut alle :3

Hva syntes dere om Psycho?

Hva syntes dere om bildene?

7 Kommentarer

Bilder ( meg med blått hår )

22.06.2013, kl.00:32 × 4 Kommentarer

Hva syntes dere?

Kledde jeg det?

4 Kommentarer

Farget håret blått

22.06.2013, kl.00:27 × 2 Kommentarer

Hei hei ^^,

Idag har jeg farget håret blått :D

Denne fargen kjøpte Kim til meg <3

Så tar jeg noen skjeer å puttet oppi dem bollen med balsam, man putter oppi etter som hvor lyst eller mørk farge man vil ha.

Så blander man godt sammen til det har blitt en fin og jevn farge.

Så til slutt putter su alt oppi balsam flasken igjen, så tadaaaa du sparer masse penger!

Så er det bare å sette i gang å klæsje i håret c:

Var dette nyttig for dere?

 

2 Kommentarer

Nytt familie medlem imorgen!

21.06.2013, kl.17:16 × 12 Kommentarer

Hei hei ♥

Imorgen blir det en stor dag! Vi skal hente ett nytt familie medlem. Grunnen til at jeg skal få meg en hund til er fordi, de to som vi har her i huset har jeg blitt veldig allergisk for, så pappa har tatt over de to så lenge. Jeg hvet ikke om han kommer til å bestemme seg for å beholde dem, men det får han velge.

Rasen jeg valgte er allergivennlig og heter Chinese Crested.

Jeg har tenkt til å kalle den søte gutten for Psycho <3

her er et bilde av han :)

''jeg har ikke tatt dette bildet''

Er han ikke søt?

12 Kommentarer

Travle dager

20.06.2013, kl.15:17 × 2 Kommentarer

Hei hei.

I det siste har det skjedd utrolig mye for meg, altså for det meste bare positive ting. Derfor har det blitt lite blogging, men skal fortelle kort om hva som har vært i denne uka.

På mandagen var jeg med kjæresten min på band øving, men så ble jeg litt rastløs og stakk avgårde til noen venner i Hof, på vei dit traff jeg noen kjente, så satt jeg på med dem fram til Hof sentrum. Så var jeg med vennegjengen min i Hof, vi hadde det utrolig koslig. Det endte med at Malin overnattet til tirsdagen.

På tirsdagen dro vi til Hof skole siden det var noen som lurte på om vi ville komme dit. Det var utrolig uvandt å være der når jeg ikke går på skole mer. Men det var gøy å være med vennene mine og møte på gamle lærerne mine. Så overnattet Ida og Malin over til onsdagen.

På onsdagen ble det til at Ida og Malin måtte være litt alene hjemme hos meg, siden jeg måtte avgårde for å kjøpe noen klær jeg kunne ha på meg til skole avslutningen til Ida. Når vi kom tilbake ble det fort med skifting og kjøre veninnene mine hjem og kjøre pappa til Holmestrand. Så dro vi hjem til meg igjen siden jeg måtte sminke meg. Etter det dro vi avgårde til skole avslutningen, det var koslig.

Idag hvet jeg enda ikke hva som er planene, men det jeg hvet er at jeg skal være med kjæresten min idag <3

Hva har dere gjort i det siste?

2 Kommentarer

Noen bilder fra de siste dagene

20.06.2013, kl.14:52 × 2 Kommentarer

Fikk av kjæresten min ♥ #memories #gotfrommyboyfriend #fineste #cola #norway #happy #nom #nam #yay #drink #love

#me #memories #shorthaircut #browneyes #smile #girl #norway #happy #pastelcandy #vassås #makeup #piercing #pastelpink

#me #memories #shorthaircut #browneyes #smile #girl #norway #happy #pastelcandy #vassås #makeup #piercing #angelbites #alternativegirl #emo #scenegirl #alternative #style #eyebrows #pastelpink

Koser meg på ungdomsskolen,
gikk på denne skolen i fjor ♥ er med venninner som går her ♥ #me #memories #girl #norway #happy #pastelcandy #hof #summer #browneyes #smile #hofskole

2 Kommentarer

Pastel rosa hår <3

15.06.2013, kl.19:44 × 10 Kommentarer

Hei hei <3

Igår så bestemte jeg meg for å farge håret pastel rosa, så jeg gjorde det da. Hvet jeg skal ha hvitt etterhvert men det blir seinere ;)

her er det noen bilder av det, ikke så veldig bra bilder da men.

#me #memories #pastelpinkhair
#outfit #girl #norway #blackandwhite #pastelcandy #vassås

#me #memories #shorthaircut #browneyes #smile #girl #norway #happy #pastelcandy #vassås #cute #alternativegirl #emo #scenegirl #alternative #style #eyebrows #pastelpinkhair

#me #memories #shorthaircut #browneyes #smile #girl #norway #happy #pastelcandy #vassås #cute #alternativegirl #emo #scenegirl #alternative #style #pastelpinkhair

#me #memories #shorthaircut #browneyes #smile #girl #norway #happy #pastelcandy #vassås #makeup #piercing #pastelpinkhair

Uansett jeg legger ut bedre bilder seinere xD

Hva syntes dere?

10 Kommentarer

Bilder av meg og Darkrai <3

15.06.2013, kl.19:35 × 4 Kommentarer

Hei hei <3

Siden det var noen som spurte etter bilder av meg og Darkrai sammen, så tenkte jeg at jeg skulle finne fram noen bilder da <3

Hva syntes dere om bildene?

4 Kommentarer

Innkjøp fra overigår c:

15.06.2013, kl.02:30 × 3 Kommentarer

Hvet jeg er litt seint ute, men bedre seint en aldri <3

Øyenbryns penn til 30kr.

Selvbrunings krem 100kr

Sko til 199kr.

Hva syntes dere om innkjøpene?

 

3 Kommentarer

Bilder fra igår <3

14.06.2013, kl.22:44 × 4 Kommentarer

Pappa fylte 61år igår &lt;3 Denne kaken fikk han fra broren min xD

4 Kommentarer

Om meg


Navn: Pastel Candy
Alder: 17år, Bosted: Vassås

Jeg er ei jente som drømmer seg vekk fra virkeligheten, ei som ikke vil se den, fordi den er så vond og jeg er sårbar. Jeg prøver å forstå, men det er noe som ikke stemmer for meg.

hits