DESIGN ♥
ScarsFades -

noe av det.

01.07.2013, kl.12:47 × 5 Kommentarer

Jeg er så usikker på meg selv, selvtilliten min er så liten. Det er få som liker meg, jeg hvet ikke hvorfor. Jeg har aldri gjort noe galt, det eneste jeg har gjort er mot meg selv.

Jeg har gått lengre og lengre inn i mørket, stemmer har kommet å sagt ting, hvet ikke helt hvor de kom fra, var det meg? Alene var jeg om nettene, tårene rant nedover skinnet, hva har jeg gjort? Ja, kanskje det var noen til stede, men alikevel var jeg alene. Gjemte meg der ingen kunne se, fant den skinnede tingen fram, så på det renne. Fjern var jeg, mente ikke noe mot noen andre, det var meg selv jeg straffet, jeg likte det. Jeg ville vekk fra jorden men samtidig ikke. Det var noe, noe som stoppet meg. Jeg skadet meg ikke for å dø, det var for å føle smerten, den fikk meg til å føle meg levende, fikk meg til å vite at jeg forsatt var til stede.

Når jeg gikk på skolen å ble mobbet, visste lite dem som gjorde det hvor ødelagt jeg var fra før av. De visste ikke om probleme som var hjemme, de probleme jeg hadde slitet med fra jeg var liten. Likevel sa jeg ikke ifra, hvet ikke hvorfor, kanskje fordi jeg hadde holdt et løfte om å ikke si noe til noen.

Det er mye jeg har opplevd, tre ganger har jeg prøvd på selvmord, men mislykkes. Dere tenker sikkert stygt om meg siden jeg sier dette, men det er sant. Jeg ble skuffet når jeg ikke klarte det, men slet med masse smerter lenge. Jeg hvet ikke helt hva jeg skal si der... det er så mye mer, mye mer dere ikke hvet...

5 Kommentarer

Drink water, work out, eat helthy, sleep well.

01.07.2013, kl.12:09 × 1 Kommentar

Hei hei.

Idag skal jeg dra på trenings senteret, jepp jeg skal begynne å trene igjen! Nå har jeg sluttet med godteri og brus i ukene, det er bare lov i helgene. Men hva gjør man ikke for å få en finere kropp? Jeg er så lei av å være misfornøyd med meg selv at jeg kan ikke bare sitte der å ikke gjøre noe. Lenge siden sist jeg har trent, men skal på trenings senteret hver dag framover, men jeg trener ikke like hardt hver eneste dag da. Blir vel anahverdag med hard og lett trening.

Etter treninga, så kommer Malin hit og overnatter, det blir kos <3

Trener du?

Hva skal du idag?

1 Kommentar

Om meg


Navn: Pastel Candy
Alder: 17år, Bosted: Vassås

Jeg er ei jente som drømmer seg vekk fra virkeligheten, ei som ikke vil se den, fordi den er så vond og jeg er sårbar. Jeg prøver å forstå, men det er noe som ikke stemmer for meg.

hits