DESIGN ♥
ScarsFades -

Spennende møte idag.

14.05.2013, kl.09:57 × 0 Kommentarer

Hei hei.

Idag skal jeg i møte med fastlegen min angående innleggelse i Trondheim. Akkurat nå er jeg veldig usikker, jeg vil helst bli innlagt sånn at jeg kan få den hjelpen jeg trenger, men jeg hvet ikke helt hvordan det blir med jobben min da? hmm, kan jo hende fastlegen kan hjelpe meg der, så kanskje jeg kan begynne å jobbe igjen etter hvert igjen. Spørs jo når og hvor lengejeg blir innlagt...

Men håper jeg får vite mer angående dette idag da, for jeg vil bli innlagt, det har jeg ivertfall bestemt meg for. Jobben min jobber jeg på helt til jeg blir innlagt, så jeg får ringe jobben min etter hvert som jeg hvet noe mer.

0 Kommentarer

Jeg vil vekk, men er forsatt redd

12.05.2013, kl.03:51 × 2 Kommentarer

Tanken på at jeg skal kanskje snart vekk, vekk herifra. Det er så rart, merkelig å tenke på, at jeg skal kanskje bli innlagt i Trondheim. Det er så langt langt vekk, langt vekk fra familie, kjæresten og venner. Jeg hvet jeg kommer til å være der en stund når jeg først har kommet hit. Jeg hvet ikke om noen kommer til å savne meg, de eneste jeg hvet kommer til å savne meg er pappa, kjæresten min og noen i familien. Jeg hvet ikke om noen av vennene mine kommer til å savne meg. Jeg tenker mye på om hvem som kommer til å besøke meg og hvordan det kommer til å bli.

Jeg gleder meg også, det er håpet om å bli frisk. Det er jo den eneste psykriatien i Norge som har den behandlingen, håper det kommer til å hjelpe meg. Jeg har planlagt å skrive ut noen fotobilder før jeg drar ivertfall som jeg kan se på når jeg er alene om kveldene. Jeg er også veldig redd, jeg blir jo på en måte alene.. Men det går nok bra, det eneste er at jeg håper på at det skjer snart. Jeg orker ikke mer vente vente vente, jeg har ikke tid til det.

Jeg trenger hjelp nå, selv om jeg virker glad iblandt så betyr ikke det at elle problemene mine er borte. Jeg sliter og trenger hjelp. Men jeg prøver å være glad iblandt og kjæresten min klarer å få meg glad og få meg til å smile. Det gir meg håp om at det forsatt er noe igjen av meg nok til å reddes. Jeg vil ikke tenke på denne måten mer, jeg har lyst til å kunne være alene uten at det ender med selvmords forsøk, jeg har lyst til å kunne leve uten å være redd for alt mulig, det er en lang liste jeg kunne skrivd opp videre, men jeg tror dere forstår.

Jeg bare håper ikke det er lenge igjen, selv om jeg gruer meg en del. Jeg føler meg så klar på en måte til å motta hjelpen fra dem, så håper ikke jeg må vente så lenge at det blir for seint.

2 Kommentarer

ok, trur jeg?

25.04.2013, kl.14:43 × 4 Kommentarer

Hei, som dere sikkert fikk med dere igår var at jeg skulle til møte hos psykratien, der skulle vi snakke om hvordan ting blir, hva som er best for meg osv...

Jeg kan prøve så godt jeg kan for å skrive ned hva som blir til og hva det ble snakk om på møtet idag. Det ble som jeg tenkte meg med masse spørsmål og sånt, men det som kom som uventet var at på døgn avdelingen så var det ikke noe behandlinger, de på en måte bare passet på deg og det kunne være opp til 15 forskjellige folk som skulle komme innom eller passe på deg. Greit nok det, men jeg vil ha hjelp nå! Det hjelper ikke noe med psykolog, at man bare sitter der å snakker, det forandrer jo ingenting på fortiden. De anbefalt en del andre ting som kunne hjelpe meg, men vært på en måte borti det før og jeg hvet det ikke vil hjelpe meg.

Så det blir ikke noe av at jeg blir innlagt i Tbg, så da skal jeg få sjekket litt mer på psykratien i Trondheim og se om det stedet er noe for meg, jeg hvet det blir utrolig langt vekk fra alle jeg kjenner som betyr noe for meg, men jeg gjør alt for å bli frisk igjen! Det ble litt mye for meg på møtet istad og jeg ble veldig skuffet, så tårene bare kom.. så da dro vi hjem.

BUPA haven’t that I need for get help to get better. .. so now is the only choice to try psychiatric in Trondheim. .. im so disappointed now. . #me #memories

Men jeg har på en måte ikke lyst til å bli hjemme sammen med Darkrai bare, for jeg føler meg så utrolig trygg hos han og han forstår meg fullt ut, det føler ivertfall jeg. Jeg har jo turt mye mer etter jeg ble sammen med han, fks. når jeg skulle på byturen med bestemoren min så tokk jeg buss til Horten alene, noe jeg ikke har gjort før. Men viss det er sånn at han har muligheten for å være hos meg, så dropper jeg innleggelse for en stund og kanskje jeg dropper det helt, jeg hvet ikke men kanskje. Men må se an siden han jobber jo og sånn, så ting blir litt sånn frem og tilbake om dere skjønner? hehe.. men elsker han utrolig høyt <3

I will always love you. I will never give up on us two. I will always support you. I love you ♥ #me #memories #love #pastelcandy #vassås #happy #browneyes #eyebrows #boyfriend #love #boy

 

4 Kommentarer

Innleggelse

24.04.2013, kl.22:13 × 4 Kommentarer

Hei. Imorgen skal jeg på et møte borte hos psykratien for å snakke om når jeg skal bli innlagt og hvordan planene blir fremover nå. Er litt nervøs for hvordan ting blir, men jeg håper jo på å bli bra, sånn at ting kan bli bedre fremover. Jeg hår aldri vært der før så det blir første gangen jeg får se stedet imorgen...

Uansett det blir spennede å se hva som kommer til å skje, jeg kommer til å forsette å blogge selv når jeg blir innlagt for de har internett der ;)

Har du vært innlagt eller skjenner du noen som har vært det?

4 Kommentarer

Om meg


Navn: Pastel Candy
Alder: 17år, Bosted: Vassås

Jeg er ei jente som drømmer seg vekk fra virkeligheten, ei som ikke vil se den, fordi den er så vond og jeg er sårbar. Jeg prøver å forstå, men det er noe som ikke stemmer for meg.

hits